Vacature

Heb jij het in je?

Laten we kennismaken!

WordPress Online Marketing Specialist (32-36 uur)

Vacature

Wij zijn met Sportief Besteed Groep per direct opzoek naar een enthousiaste WordPress Online Marketeer. Deze vacature omvat een dubbele functie: WordPress Specialist en Online Marketeer. Je hebt dus kennis van landingspagina’s maken in WordPress, maar bijvoorbeeld ook van adverteren op Facebook en Instagram.

Full-time / Part-time · Delft

 

Over de rol

 

Als WordPress Online Marketing Specialist speel je een sleutelrol in het succes van onze verschillende werkmaatschappijen en maatschappelijke projecten. Jij werkt samen met de verschillende specialisten (van Sport Heroes) zoals webdesigners, online marketeer en grafisch vormgevers. Daarin draag je bij aan de uitvoering van slimme marketingcampagnes voor voornamelijk maatschappelijke (semi-)overheidsprojecten waarbij we impact maken. Dit doe je door het maken van landingspagina’s in WordPress, het instellen van advertenties op social media, e-mail marketing campagnes en verschillende online marketing tools. Je brainstormt samen met het team en bedenkt met elkaar hoe je de projecten tot een succes brengt en helpt mee bij de uitvoering daarvan. 

Over Sport Heroes

 

Winnen, maar ook iets betekenen voor de omgeving. Sport Heroes is hét marketingbureau met hart voor sport en oog voor maatschappij en één van de zeven werkmaatschappijen van Sportief Besteed Groep. Samen met een team van specialisten zetten we concepten, campagnes, producties en events in voor maatschappelijke projecten. Hiermee brengen wij mensen letterlijk en figuurlijk in beweging en helpen wij maatschappelijke dromen en doelen waarmaken. Écht impact maken dus.

De manier waarop we onze projecten helpen groeien is fundamenteel anders dan hoe de meeste traditionele marketingbureaus werken. De meeste opdrachtgevers zijn gemeenten of semioverheidsinstellingen. Wij helpen om deze projecten tot een succes te brengen! Wij zijn nauw betrokken bij de uitvoering van de maatschappelijke projecten en onze opdrachtgevers halen enorm veel waarde uit onze inspanningen.

 

Over jou

 

Je hebt een achtergrond in (online) marketing en hebt minstens 1 jaar zeer relevante werkervaring. Je spreekt vloeiend Nederlands en vindt het tof om te werken in WordPress en aan online marketing projecten. Je gaat procesmatig te werk, je bent analytisch, leergierig en ondernemend.

Als WordPress Online Marketing Specialist is het belangrijk dat je brede interesse hebt in het (online) marketinglandschap. Hieronder een overzicht van gebieden waar je mee aan de slag zult gaan:

Goed om te weten: we verwachten natuurlijk niet dat je een specialist bent op al deze gebieden, maar wel dat je de basis kent. Je werkt samen met verschillende specialisten, zowel aan onze kant als bij de klant en wij bieden een veilige omgeving waarbij je samenwerkt met een senior, je krijgt veel vrijheid en tegelijk begeleiding en de kans om veel te leren en jezelf te ontwikkelen.

 • Advertising – van social media, tot Google zoekadvertenties, tot display ads, advertenties in kranten tot aan billboards op straat.
 • Copywriting – je helpt klanten met het schrijven van teksten voor e-mails, LinkedIn posts, titels voor landingspagina’s, activiteiten op websites van projecten en ga zo maar door.
 • Analytics – je kent de basis Google Analytics en hebt ook al eens met Google Tag Manager gewerkt.
 • Design – als er geen designer in de buurt is dan kun je zelf wel even iets in elkaar zetten.
 • WordPress – moet er een webpagina worden geoptimaliseerd of een gehele landingspagina worden gecreëerd? Een paar kleine aanpassingen met HTML of CSS nodig? Of moeten er 20 activiteiten worden toegevoegd aan een website van een lokaal project? Mooie uitdaging!
 • Tools – je vindt ze handig en wilt er meer mee doen.

Kortom: Heb jij een passie voor alles wat komt kijken bij WordPress website en online marketing, dan zoeken wij jou.

 

Hoe ziet je werkweek eruit

 

Aan het begin van de week starten we met de wekelijkse team meeting. Tijdens deze tactische vergadering bespreken we de lopende projecten en bepalen we de focus per klant.

Dagelijks werk je aan verschillende projecten. Het ene moment werk je in WordPress, het andere moment werk je aan online advertenties en vervolgens heb je een brainstorm meeting. Wekelijks meet je de resultaten van actieve campagnes, schakel je intern met collega’s, spar je samen met je begeleider en verwerk je taken in ons projectmanagement systeem Asana. Je houdt jouw collega’s op de hoogte.

Je werkt aan veel uiteenlopende projecten, van maatschappelijke projecten voor moeilijk opvoedbare jongeren, tot valpreventie activiteiten voor ouderen tot complete festivals, escape rooms en andere creatieve projecten. Je team bij Sport Heroes bestaat uit zeven andere medewerkers en hebt binnen Sportief Besteed Groep nog tientallen andere collega’s. Je spreekt je collega’s regelmatig tijdens wekelijkse meetings, via Whatsapp, e-mail of gewoon een belletje tussendoor. Korte lijntjes dus!

We lunchen elke dag rond 12:00 uur en daar nemen we goed de tijd voor. Even buiten wandelen tijdens de lunch? Alleen maar goed. Meestal zit je tegen 13:00 weer achter je bureau.

Regelmatig kan je deelnemen aan bedrijfsuitjes met verschillende werkgroepen, als je er zin in hebt. Meestal zijn er leuke activiteiten, samen gezellig eten of een borreltje. We zijn een jonge, informele organisatie waarbij gezelligheid een belangrijk onderdeel is.

Nog heel even je aandacht, want dit hoort er ook gewoon bij

Werken bij Sport Heroes en Sportief Besteed Groep is heel veel nieuwe dingen leren, lekker snel schakelen in een dynamische omgeving. Wij houden van snelheid en bij ons geen saaie werkdagen. werken met leuke collega’s, successen delen, goed in je vel zitten en met een glimlach naar kantoor gaan (en eind van de dag naar huis).

 • Werken voor diverse grote en kleine projecten, voor interne opdrachten en externe opdrachtgevers
 • Flexibiliteit en plezier tijdens werk
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • Creatieve vrijheid om nieuwe dingen te testen en leren
 • Alles leren over marketing en webdesign via collega’s
 • Een marktconform salaris
 • Mogelijkheid om deels thuis te werken
 • Dagelijks samen lunchen

PS (attention please)

 

We zijn met Sport Heroes nu zo’n 4 jaar onderweg en groeien heel hard. We zijn bezig om onze toekomst vorm te geven en om volgend jaar naar het volgende niveau te gaan. Nu is het moment om in te stappen zodat je er straks ‘vanaf het begin’ bij was. Zero to one is gedaan, nu van one to one hundred. 🚀

 

Solliciteer snel

 

Ja! Leuk? Wil je ons team komen versterken? Beschik je over de juiste kennis en ervaring en ben je bereid verder te leren en ontwikkelen in deze functie. Zet dan nu de eerste stap en begin jouw “Eigen Reis” binnen Sportief Besteed Groep. Stuur je motivatiebrief en c.v. vóór 15 december via onze website t.a.v. Nicole van Veen, HR Manager.

Let op! Reacties per email of andere platforms worden niet in behandeling genomen.