Werken bij

Werken bij Sportief Besteed Groep

Wij maken impact in het leven van een ander, en daar hebben wij jou bij nodig!

Wat 13 jaar geleden begon met het organiseren van voetbaltoernooitjes voor Rijswijkse jeugd door een aantal sportievelingen, is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio als het gaat om sport- en beweegactiviteiten. Er is in die jaren veel veranderd, maar ons doel is nog steeds hetzelfde: het realiseren van een gezonde en actieve samenleving waarin iedereen meedoet. Dagelijks zetten wij de kracht van sport en bewegen in om mensen te activeren, te verbinden en voor te lichten. Kwetsbare groepen, zowel ouderen als jongeren, krijgen hierbij speciale aandacht.

Gaat jouw vuurtje ook branden als je weet dat je verschil maakt in het leven van een ander? Kom dan samen met ons impact maken! Met ‘ons’ bedoelen we de ruim 97 collega’s van Sportief Besteed Groep. Van beweegcoaches tot adviseurs en van subsidieschrijvers tot communicatiespecialisten. Allemaal met een eigen talent en gedreven door de gedeelde SBG-energie: veelzijdig, ondernemend, flexibel en actief.

“Ik geef les aan dementerende ouderen. Het is een hele overwinning als het mij lukt om de ouderen mee te krijgen. Het mooiste is als ze met een lach teruggaan, dan weet ik dat hun grenzen zijn verlegd.”

Marloes – beweegcoach

Lees mijn verhaal >

 

 

“Ik heb binnen SBG de vrijheid en ruimte gekregen om mijn talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Nu weet ik dat ik een schrijverstalent heb.”

Sharida – projectmanager

Lees mijn verhaal >

 

 

Solliciteer jij bij SBG, dat vinden wij superleuk!

Als je aan de voorwaarden voldoet nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek. En dat is vooral een leuke kennismaking met de teammanager van de afdeling waar jij wil werken. Soms sluit er ook een collega uit het team aan. Laat in het gesprek vooral zien wie jij bent. Na afloop van het gesprek wil je natuurlijk zo snel mogelijk weten of je bij ons kunt komen werken. Het verschilt per vacature hoelang het duurt voordat je dat weet. Soms vertellen we je het meteen, maar het kan ook een paar dagen duren.

Wij zien je graag verschijnen voor een kennismakingsgesprek. Nog niet gesolliciteerd? Doe dat dan nu.

 

Zo ziet het sollicitatieproces bij SBG eruit!

Je ziet een vacature die bij je past. Je vult je gegevens in bij de desbetreffende vacature zodat onze recruiter je gegevens heeft.

Onze recruiter neemt telefonisch contact met je op voor een korte kennismaking, een klein beetje achtergrondinformatie en om eventuele eerste vragen te beantwoorden.

Als beide partijen enthousiast zijn, gaan we de diepte in en voeren we gesprekken waarbij je evenutele collega’s ook aansluiten. Zo kijken we of er een match is en of we je een voorstel doen.

Wanneer wij een aanbod doen en je accepteert deze, dan kan je reis binnen SBG beginnen! Get ready for take-off, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Alle vacatures op een rijtje:

HR Adviseur (m/v)

HR-Adviseur (m/v) 32 uur

Sportief Besteed Groep

Ben jij op zoek naar een functie waarbij je jouw talenten kan inzetten bij het optimaliseren, ontwikkelen en uitvoeren van HR beleid? En krijg jij energie van het aanreiken van handvaten bij het voeren van  ‘’moeilijke’’ gesprekken?

 

Vacaturetekst- Sportleider (16-32 uur)

Sportleider

Sportief Onderwijs (0-32 uur)

Ben je (net) afgestudeerd aan de mbo-opleiding Sport en Bewegen niveau 3/4 of studeer je momenteel aan de (H)ALO? Heb jij passie voor sport en weet jij de mensen om je heen in beweging te brengen? Wil jij meer ervaring op doen in het werkveld?

 

Dirk Wils

Vakdocent Lichamelijke Opvoeding

Sportief Onderwijs (8-36 uur)

Ben je (net) afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding, maar wil je niet direct fulltime bij dezelfde school voor de klas staan?

Vakdocent L.O. + Projectmanager (8-36 uur)

Docent L.O. + Projectmanager

Haaglanden Beweegt (8-36 uur)

Ben jij (net) afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en krijg jij energie van een strak georganiseerde gymles waar elke leerling op zijn/haar manier wordt uitgedaagd maar vind jij het ook leuk om projecten te ontwikkelen?

Buurtsportcoach (24-36 uur)

Buurtsportcoach (24-36 uur)

Sportief Besteed Groep

Ben jij maatschappelijk ingesteld en haal jij energie uit het werken met verschillende doelgroepen? Ben jij creatief genoeg om met samenwerkingspartners een leuk sport- en gezonde leefstijl aanbod te creëren voor alle bewoners van verschillende gemeentes? Lees verder.

 

Sportpedagoog

Sportpedagoog 36 uur

Sportief Besteed Groep

Haal jij energie uit het creëren van een positieve sportcultuur voor verenigingen? Wil jij een verschil maken voor de sportende jeugd en de deskundigheid van trainers en coaches bevorderen?

Baliemedewerker

Verenigingsondersteuner

Sportief Besteed Groep

Ben jij maatschappelijk ingesteld, haal je energie uit het werken met sportverenigingen en wil je een bijdrage leveren aan het optimaliseren van het functioneren van sportverenigingen in verschillende regio’s?

 

Sales/Marketingstage

Sales/Marketingstage

Sportief Besteed Groep

Ben jij momenteel bezig met je derde of vierde jaar van een marketing of sales gerelateerde opleiding en krijg jij energie bij het idee dat je verkoopinitiatieven en -strategieën mag gaan ontwikkelen voor een digitale oplossing die mensen aan het bewegen krijgt, waarbij data een centrale rol speelt.

 

Communicatie/Marketingstage

Marketing/

Communicatiegstage

Sportief Besteed Groep

Ben jij een enthousiaste Communicatie- of Marketingstudent met oog voor creatieve content en een vlotte pen? Zou jij je graag bezig willen houden met het visueel in kaart brengen van onze organisatie? Dan verwelkomen wij jou graag bij de Sportief Besteed Groep.

Baliemedewerker

Vrijwillige Baliemedewerker  (Gastvrouw/heer)

Sportief Besteed Groep

Wil jij graag ervaring opdoen als baliemedewerker voor je cv? Ben jij altijd al het ordelijke type thuis en zet je dit graag professioneel in? Dan weten wij precies hoe jij dit kunt doen! Wordt (één van de) nieuwe baliemedewerker(s) van de Sportief Besteed Groep.

 

Open sollicitatie

FULL-TIME & INTERNSHIP · DELFT

Heb je interesse om bij ons te komen werken, maar hebben wij geen vacature openstaan die jou aanspreekt? Wij helpen je graag een beetje op weg!

Aan het roer van jouw eigen ontwikkeling

Ontwikkelen doen we samen. Op dag 1 bij SBG start jouw persoonlijke ‘reis van de medewerker’. Wat jouw functie ook is, wij bieden passende mogelijkheden voor deskundigheidsbevordering vanuit de SBG Academy. Of het nu gaat om een interne stage bij een collega in een andere gemeente, het volgen van een training of opleiding of gesprekken met een mentor. Wij zien jou als ondernemer van jouw eigen talent. Bij SBG bepaal je dus zelf hoe jouw reis naar ontwikkeling eruit ziet.
Enthousiast om met ons op reis te gaan? Met onderstaande voordelen neem jij gegarandeerd plaats in de businessclass.

  • Ben je bijna of net afgestudeerd aan een Mbo- of Hbo-opleiding in de sport- en beweegsector? Wij betalen een gedeelte van jouw opleidingskosten terug als wij jouw eerste fulltime werkgever zijn.
  • Wil je overstappen naar het werkveld van sport en bewegen? Wij regelen de omscholing en nemen ook de kosten hiervan voor onze rekening.
  • Werk je nu bij een werkgever in dezelfde branche? Stap naar ons over en je ontvangt van ons een overstapvergoeding.

Is je interesse gewekt?

Klik op één van bovenstaande vacatures en reageer direct.