Samen gaan we voor een actieve en gezonde samenleving

Alle vacatures

Vacature Sport en Bewegen

Clubkadercoach 28 uur

Rijnland Beweegt

Ben jij in staat het technisch kader bij sportverenigingen met meer voldoening hun trainers- en coachingsrol uit te laten voeren? En vind jij het belangrijk dat de sporters zich met nog meer plezier zowel op sportief- als sociaal gebied ontwikkelen?

Vacature Sport en Bewegen

Sportcoach Jeugd Lansingerland 32 uur

Lansingerland Beweegt

Vind jij het belangrijk dat de jeugd meer beweegt? Heb jij altijd al iets voor sportverenigingen willen betekenen en ben jij een echte verbinder/netwerker?

Vacature Sport en Bewegen

Buurtsportcoach Leiden 32 uur

Rijnland Beweegt

Ben jij maatschappelijk ingesteld en haal jij energie uit het werken met verschillende doelgroepen in verschillende wijken? Ben jij creatief genoeg om een leuk sportaanbod te creëren voor de buurtbewoners?

Vacature Sport en Bewegen

Vitaliteitsbegeleider 24-36 uur

Sportief Plus

Ben jij behulpzaam en zet jij je graag in voor een actievere/gezondere maatschappij? Kan jij het aanbod in Den Haag bekend(er) maken bij verschillende kwetsbare doelgroepen waaronder mantelzorgers en senioren? En nog beter, kan jij deze doelgroepen ook in beweging brengen?

 

Baliemedewerker

Verenigingsadviseur 24 uur

Lansingerland Beweegt

Ben jij maatschappelijk ingesteld, haal je energie uit het werken met sportverenigingen en wil je een bijdrage leveren aan het optimaliseren van het functioneren van sportverenigingen in verschillende regio’s?

 

Baliemedewerker

Baliemedewerker  (Gastvrouw/heer)

Sportief Besteed Groep

Heb jij altijd al het visitekaartje van een bedrijf willen zijn? Is jouw glimlach en positieve vibe aanstekelijk? Ben jij altijd al het ordelijke type thuis geweest en zet je dit graag professioneel in? Dan weten wij precies hoe jij dit kunt doen!

 

Vacature Sport en Bewegen

Docent L.O. + Projectmanager

Haaglanden Beweegt (8-36 uur)

Ben jij (net) afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en krijg jij energie van een strak georganiseerde gymles waar elke leerling op zijn/haar manier wordt uitgedaagd maar vind jij het ook leuk om projecten te ontwikkelen?

Vacature Sport en Bewegen

Sportleider

Sportief Onderwijs (0-32 uur)

Ben je (net) afgestudeerd aan de mbo-opleiding Sport en Bewegen niveau 3/4 of studeer je momenteel aan de (H)ALO? Heb jij passie voor sport en weet jij de mensen om je heen in beweging te brengen? Wil jij meer ervaring op doen in het werkveld?

Vacature Sport en Bewegen

Vakdocent Lichamelijke Opvoeding

Sportief Onderwijs (8-36 uur)

Ben je (net) afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding, maar wil je niet direct fulltime bij dezelfde school voor de klas staan?

Stageplekken en vrijwilligers

Sales/Marketingstage

Marketing/

Communicatiegstage

Sportief Besteed Groep

Ben jij een enthousiaste Communicatie- of Marketingstudent met oog voor creatieve content en een vlotte pen? Zou jij je graag bezig willen houden met het visueel in kaart brengen van onze organisatie? Dan verwelkomen wij jou graag bij de Sportief Besteed Groep.

Sales/Marketingstage

Open sollicitatie

FULL-TIME & INTERNSHIP · DELFT

Heb je interesse om bij ons te komen werken, maar hebben wij geen vacature openstaan die jou aanspreekt? Wij helpen je graag een beetje op weg!

Wij maken impact in het leven van een ander!

In het jaar 2007 zijn wij begonnen met het organiseren van voetbaltoernooitjes voor Rijswijkse jeugd door een aantal sportievelingen. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een begrip in de regio als het gaat om sport- en beweegactiviteiten. Er is in die jaren veel veranderd, maar ons doel is nog steeds hetzelfde: het realiseren van een gezonde en actieve samenleving waarin iedereen meedoet. Dagelijks zetten wij de kracht van sport en bewegen in om mensen te activeren, te verbinden en voor te lichten. Kwetsbare groepen, zowel ouderen als jongeren, krijgen hierbij speciale aandacht.

Hoe ziet het werk eruit?

“Ik geef les aan dementerende ouderen. Het is een hele overwinning als het mij lukt om de ouderen mee te krijgen. Het mooiste is als ze met een lach teruggaan, dan weet ik dat hun grenzen zijn verlegd.”

Marloes – beweegcoach

Lees mijn verhaal >

 

 

“Ik heb binnen SBG de vrijheid en ruimte gekregen om mijn talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Nu weet ik dat ik een schrijverstalent heb.”

Sharida – projectmanager

Lees mijn verhaal >