Werken bij

Werken bij Sportief Besteed Groep

Wij maken impact in het leven van een ander, en daar hebben wij jou bij nodig!

Wat 13 jaar geleden begon met het organiseren van voetbaltoernooitjes voor Rijswijkse jeugd door een aantal sportievelingen, is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio als het gaat om sport- en beweegactiviteiten. Er is in die jaren veel veranderd, maar ons doel is nog steeds hetzelfde: het realiseren van een gezonde en actieve samenleving waarin iedereen meedoet. Dagelijks zetten wij de kracht van sport en bewegen in om mensen te activeren, te verbinden en voor te lichten. Kwetsbare groepen, zowel ouderen als jongeren, krijgen hierbij speciale aandacht.

Gaat jouw vuurtje ook branden als je weet dat je verschil maakt in het leven van een ander? Kom dan samen met ons impact maken! Met ‘ons’ bedoelen we de ruim 97 collega’s van Sportief Besteed Groep. Van beweegcoaches tot adviseurs en van subsidieschrijvers tot communicatiespecialisten. Allemaal met een eigen talent en gedreven door de gedeelde SBG-energie: veelzijdig, ondernemend, flexibel en actief.

Solliciteer jij bij SBG, dat vinden wij superleuk!

Als je aan de voorwaarden voldoet nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek. En dat is vooral een leuke kennismaking met de teammanager van de afdeling waar jij wil werken. Soms sluit er ook een collega uit het team aan. Laat in het gesprek vooral zien wie jij bent. Na afloop van het gesprek wil je natuurlijk zo snel mogelijk weten of je bij ons kunt komen werken. Het verschilt per vacature hoelang het duurt voordat je dat weet. Soms vertellen we je het meteen, maar het kan ook een paar dagen duren.

Wij zien je graag verschijnen voor een kennismakingsgesprek. Nog niet gesolliciteerd? Doe dat dan nu.

 

Alle vacatures op een rijtje:

Power '66

Beweegcoach

(16-32 uur)

Ben je sportief, enthousiast en weet jij jouw omgeving in beweging te brengen? Kom dan ons team versterken als: Beweegcoach.

Dirk Wils

Docent Lichamelijke Opvoeding

(24-36 uur)

Ben je (net) afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding, maar wil je niet direct fulltime bij dezelfde school voor de klas staan?

Open sollicitatie

FULL-TIME & INTERNSHIP · DELFT

Heb je interesse om bij ons te komen werken, maar hebben wij geen vacature openstaan die jou aanspreekt? Wij helpen je graag een beetje op weg!

Aan het roer van jouw eigen ontwikkeling

Ontwikkelen doen we samen. Op dag 1 bij SBG start jouw persoonlijke ‘reis van de medewerker’. Wat jouw functie ook is, wij bieden passende mogelijkheden voor deskundigheidsbevordering vanuit de SBG Academy. Of het nu gaat om een interne stage bij een collega in een andere gemeente, het volgen van een training of opleiding of gesprekken met een mentor. Wij zien jou als ondernemer van jouw eigen talent. Bij SBG bepaal je dus zelf hoe jouw reis naar ontwikkeling eruit ziet.
Enthousiast om met ons op reis te gaan? Met onderstaande voordelen neem jij gegarandeerd plaats in de businessclass.

  • Ben je bijna of net afgestudeerd aan een Mbo- of Hbo-opleiding in de sport- en beweegsector? Wij betalen een gedeelte van jouw opleidingskosten terug als wij jouw eerste fulltime werkgever zijn.
  • Wil je overstappen naar het werkveld van sport en bewegen? Wij regelen de omscholing en nemen ook de kosten hiervan voor onze rekening.
  • Werk je nu bij een werkgever in dezelfde branche? Stap naar ons over en je ontvangt van ons een overstapvergoeding.

Is je interesse gewekt?

Klik op één van bovenstaande vacatures en reageer direct.