Vacature

Heb jij het in je?

Laten we kennismaken!

Vitaliteitsbegeleider (Full-time / Part-time · Den Haag)

Vacature

Zet jij je graag in voor een actieve en gezonde samenleving waar senioren en mantelzorgers met plezier in beweging zijn? Heb jij oog voor wat leeft in de wijk en waar bewoners behoefte aan hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij jou bieden: 

• Een contract tot en met 31-12-2022, verlenging bij goed functioneren

• Voor 18-36 uur per week

• Werkzaamheden in regio Haaglanden

• Een salaris tussen €1.981 en €3.407 bruto per mnd o.b.v. 36 uur

• Een stimulerende werkomgeving met gedreven collega’s die een echte sporters mentaliteit hebben

• Een persoonlijke “reis van de medewerker” waarin jouw ontwikkelingen en doorgroeimogelijkheden centraal staan

 

Wie ben jij?

Jij bent iemand met grote betrokkenheid voor senioren en mantelzorgers met een ondersteuningsvraag. Zo ben jij een persoon die in de tram als eerste opstaat voor een ouder iemand of mensen op weg helpt in de supermarkt. Daarnaast ben jij een echte beweegprofessional. Met jouw enthousiaste en motiverende houding weet je mensen in beweging te brengen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Je begeeft je graag tussen jouw doelgroep en werkt met plezier samen met de (zorg)organisaties om hen heen. Door jouw verbindende vermogen ben je in staat partijen aan elkaar te koppelen om een sterk netwerk te creëren. Je hebt oog voor kansen, neemt initiatief en creëert draagvlak. Verder beschik je over:

  • Een afgeronde sportopleiding/social work opleiding op minimaal mbo 4 niveau. (of vergelijkbare opleiding).
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in het werkveld van sport en bewegen of sociaal domein.
  • De competenties: samenwerken, verbinden, ondernemingszin, netwerken, resultaatgerichtheid en organiseren.
  • Woonachtig in of in de omgeving van Den Haag.

 

Wat ga je doen?

De vitaliteitsbegeleider gaat aan de slag binnen de gemeente Den Haag als zorgzame verbinder in het bestaande aanbod voor vitaliteit en stimuleert de effectieve samenwerking van alle betrokken partners. Je coördineert, verbetert en ontwikkelt het aanbod op het gebied van vitaliteit. Je hebt te maken met de thema’s eenzaamheid, bewegen, senioren, mantelzorg en een covid 19 aanbod op zowel preventief als nazorg.

Je hebt een verbindende rol in de stad. Je verleidt de doelgroep om de vitaliteit te verbeteren en adviseert partners op het gebied van bewegen en gezondheid. Samen met hen zet je initiatieven op om het beweeggedrag van de doelgroep op uitdagende wijze te stimuleren.

Je organiseert en geeft zelfstandig uitvoering aan sport- en beweegactiviteiten voor de doelgroep senioren en mantelzorgers. Het sport- en beweegaanbod heeft als doel de doelgroep met plezier in beweging te brengen om hen te activeren dat te blijven doen. De behoefte van de doelgroep staat daarin voor jou centraal. Daarvoor onderhoud je intensief contact met hen. Ook heb je een verbindende rol in de stad en adviseert partners op het gebied van bewegen en gezondheid. Samen met hen zet je initiatieven op om het beweeggedrag van de doelgroep op uitdagende wijze te stimuleren.

Wie zijn wij en waar ga je werken?

Bij Sportief Plus kom je te werken in een gemengd team waarin een mix van verschillende leeftijden , geslacht en niveaus. Waar nodig ontwikkel je met het team nieuw aanbod in samenwerking met de partners. Als vitaliteitsbegeleider bouw je aan een duurzaam netwerk in de stad, werk je projectmatig en ben je gewend helder te rapporteren aan de gemeente en ketenpartners.

Sportief Plus is een onderdeel van Sportief Besteed Groep. Dit is een overkoepelende organisatie met 7 entiteiten. Allen met een eigen werkgebied en specialisme, maar gedreven vanuit dezelfde visie: door de kracht van beweging mensen, diensten en organisaties met elkaar verbinden. We delen kennis én staan met beide benen in het werkveld. Zo zetten wij in op een gezonde en actieve samenleving waarin iedereen meedoet.

Sollicitatie

Is deze vacature op jouw lijf geschreven en kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel! Stuur jouw motivatiebrief en CV vóór 29 december in via onze website t.a.v. Nicole van Veen, HR Manager.

De gesprekken vinden plaats op 30 december.

Let op! Reacties per email of andere platforms worden niet in behandeling genomen.