Vacature

Heb jij het in je?

Laten we kennismaken!

HR-Adviseur (m/v) 32 uur – Sportief Besteed Groep

Vacature

Ben jij op zoek naar een functie waarbij je jouw talenten kan inzetten bij het optimaliseren, ontwikkelen en uitvoeren van HR beleid? Gaat jouw hart al sneller kloppen bij het idee dat je jouw ervaring mag inzetten en krijg jij energie van het aanreiken van handvaten bij het voeren van  ‘’moeilijke’’ gesprekken. Dan pas jij binnen het Shared Service Center van Sportief Besteed Groep.

Als HR adviseur ben je samen met de Communicatieadviseur, de Administratief Medewerkers, de Planner en een Recruiter onderdeel van het Shared Service Center. Tevens werken wij sinds kort samen meteen Interim Strategisch HR adviseur waar je vrijuit mee kan sparren. We zoeken een collega die onze leidinggevenden kan adviseren in zaken als verzuim, arbeidsvoorwaarden, teamontwikkeling en die tevens een helderHR  beleid kan ontwikkelen en uitvoeren.

Naast een unieke kans om het HR beleid onder handen te nemen krijg je ook de mogelijkheid om onderdeel te worden van een organisatie waarbij sport en welzijn voorop staan. Bij Sportief Besteed Groep draait namelijk alles er om onze maatschappij te allen tijde in beweging te houden. Waarom? Omdat beweging verbindt. Hier hebben wij verschillende dochterondernemingen voor die zich aan de hand van evenementen, projecten en workshops elk op hun eigen doelgroep richtingen Klinkt goed, hè?

We zijn een organisatie met korte lijnen, het MT wordt gevormd door onze twee oprichters en 3 leidinggevenden (accounthouders) waar je veel mee zult samenwerken.

Full-time / Part-time · Delft

 

Jouw werkweek als HR-Adviseur (m/v):

✔ Je bent de vraagbaak v oor collega’s over alles wat te maken heeft met personeelsbeleid;

✔ Je adviseert onze leidinggevenden over de uitvoering van zaken zoals performance management, (team)ontwikkeling en casemanagement;

✔ Met de administratieve collega’s draag je zorg voor tijdig en volledige personeels- en salarisgegevens in de diverse systemen;

✔ Je zorgt dat nieuwe ontwikkelingen worden vastgelegd in het personeelshandboek;

✔ Je denkt na over de rol van HR binnen de organisatie en stelt verbeteringen voor;

✔ Ook stel je brieven op, zorg je dat contracten woren verlengd, maak je de nodige rapportages en je voert arbeidsvoorwaarden- & exitgesprekken;

✔ Je denkt mee over hoe het werken bij onze organisatie nog leuker wordt.

Jij past in deze functie omdat:

✔ Je over een HBO diploma beschikt en minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring in een gelijksoortige functie hebt;

✔ Je kennis van het arbeidsrecht en verzuim- en verlofregelingen hebt;

✔ Je communicatief sterk bent;

✔ Je organisatiesensitief bent;

✔ Je enthousiast, gedreven, zelfstandig bent en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt;

✔ Je over een goede beheersing van de Nederlandse taal beschikt, in woord en geschift;

✔ Je affiniteit met de sportbranche hebt (pré).

Past deze functie bij jou? Dan bieden wij:

Jou graag een contract aan van tussen de 32 en 36 uur per week met een salarisindicatie van tussen de €3.000 en de €3.500 bruto per maand (o.b.v. een 36-urige werkweek) afhankelijk van jouw ervaring. Daarnaast begeef je je in een informele en stimulerende werkomgeving waarin je de ruimte hebt om je werk zelf in te delen. Je werklocatie is ons gezellige kantoor in Delft maar uiteraard ben je ook afwisselend aanwezig op andere plekken waar medewerkers van onze organisatie samenkomen. We moedigen eigen initiatief en ondernemerschap aan binnen onze groeiende organisatie.

 

Tijd voor actie!

Zet nu de eerste stap en begin jouw ”Reis” binnen Sportief Besteed Groep. Stuur je
motivatiebrief en cv via onderstaande button naar onze Recruiter Lisa van Zanen.

Voor vragen over deze functie kun je terecht bij:
E-mail:l.vanzanen@sportiefbesteedgroep.nl
Nummer: 0644618502