Vacature

Heb jij het in je?

Laten we kennismaken!

Baliemedewerker (Gastvrouw/Heer)

Vacature

Heb jij altijd al het visitekaartje van een bedrijf willen zijn? Is jouw glimlach en positieve vibe aanstekelijk? Ben jij altijd al het ordelijke type thuis geweest en zet je dit graag professioneel in? Dan weten wij precies hoe jij dit kunt doen! Word (één van) de nieuwe baliemedewerker(s) van Sportief Besteed Groep.

Sportief Besteed Groep is een jonge en dynamische organisatie in het domein van sport, bewegen en gezonde leefstijl. Wij gaan voor het realiseren van de gezonde en actieve samenleving. Als Baliemedewerker wordt je ingezet als visitekaartje van de organisatie. Verder voer je verschillende taken uit, maak je een praatje met  collega’s en verwelkom je iedereen met een grote glimlach. Klinkt goed hè?

Part-time · Delft

 Taken die jij dagelijks/wekelijks uitvoert:

Je beantwoordt- en verbindt de telefoon en noteert terugbelverzoeken aan de juiste persoon;

Je opent de voordeur  altijd met een glimlach en heet gasten/collega’s van harte welkom;

Je bent verantwoordelijk voor het aannemen en verwerken van pakketten;

Je onderhoudt de keuken en het kantoor en vult waar nodig de thee en koffie aan;

Je zorgt ervoor dat alle benodigde kantoorvoorraden op tijd zijn besteld;

Je vult 1 keer per 2 weken de fruitmanden aan.

Past deze functie bij jou? Dan bieden wij:

Jou graag een contract aan van tussen de 0 en 32 uur per week met een salarisindicatie van tussen de €1.700 en de €1.900 bruto per maand (o.b.v. een 36-urige werkweek) afhankelijk van jouw ervaring, opleiding en leeftijd.

Bij Sportief Besteed Groep sta je daarnaast aan het roer van jouw eigen ontwikkeling. Op dag 1 start jouw persoonlijke ‘reis van de medewerker’. Wij bieden passende mogelijkheden voor deskundigheidsbevordering vanuit de SBG Academy. Of het nu gaat om het volgen van een training, gesprekken met een mentor of een externe stage. Wij zien jou als ondernemer van jouw eigen talent.

Denk jij bij het lezen van deze tekst ”ja hier kan ik echt mijn energie in kwijt’’ dan ga ik graag het gesprek met je aan onder het genot van een kopje thee of koffie.

 

Tijd voor actie!

Ben jij de representatieve, enthousiaste en gedreven persoon die wij bij Sportief Besteed Groep zoeken? Stuur dan je motivatiebrief via onderstaande button naar Lisa van Zanen (Recruiter). Voor vragen over deze kans kun je terecht bij:

E-mail: l.vanzanen@sportiefbesteedgroep.nl
Nummer: 0644618502

Buurtsportcoach Aangepast Bewegen

Het sollicitatieproces

Solliciteer op een vacature die bij jou past.

Telefonische kennismaking om te kijken of er een match is.

Beiden enthousiast? Ga door naar het sollicitatiegesprek met onze collega's. 

Get ready for take-off, start direct en de mogelijkheden zijn eindeloos!