Bal hooghouden, passeerbewegingen of meedoen met de wc-rol challenge. Dat doen de voetballers en voetbalsters de komende weken gewoon in huis. Samen met Panna Knock out verzorgt Sportief Besteed Groep een serie online video’s onder de naam Skills in Huis. Omdat het nu niet verstandig is om buiten met elkaar te gaan voetballen, maar iedereen natuurlijk wel lekker actief en gezond wilt blijven. Vanaf maandag 23 maart vind je iedere doordeweekse dag gave video’s met tricks, tips, tutorials en challenges op de social media kanalen van SBG en Panna Knock Out. Zo blijven we samen in beweging. Dus: stay home, stay safe, stay active!

Bekende straatvoetballers
Natuurlijk leren de online sportievelingen al die toffe voetbaltrucs niet van zomaar iemand. Verschillende bekende straatvoetballers doen mee met #SkillsinHuis. Zo zie je in aflevering 1 van de serie niemand minder dan straatvoetbaldocent Nassar el Jackson. Misschien zie je later in de serie nog wel toffe trucs van straatvoetbaldocent Easy Man? Samen met hen kan iedereen blijven voetballen, maar dan binnen. Wel een beetje voorzichtig doen met de vazen van je moeder natuurlijk!

Andere initiatieven
Nu veel van de werkmaatschappijen niet in staat zijn om de doelgroepen in fysiek te bereiken, ontstaan er vanuit Sportief Besteed Groep verschillende initiatieven om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen en houden. Benieuwd? Volg de nieuwsberichten op deze website of via de sociale media kanalen van Sportief Besteed Groep, Haaglanden Beweegt, Alphen Beweegt, Lansingerland Beweegt, Rijnland Beweegt en Sportief Plus.

CHALLENGE #1

CHALLENGE #2

CHALLENGE #3

CHALLENGE #4

CHALLENGE #5

CHALLENGE #6

CHALLENGE #7

CHALLENGE #8

CHALLENGE #9

CHALLENGE #10

CHALLENGE #11

CHALLENGE #12

CHALLENGE #13

CHALLENGE #14