Sportief Besteed Groep

Het realiseren van dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet

Sportief Besteed Groep

Het realiseren van dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet

Zo maken we onze missie waar

Over ons

Door de kracht van sport en bewegen in te zetten zijn wij in staat om mensen te activeren, te verbinden en voor te lichten.

Missie

Het realiseren van dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet

Het werkveld

We dagen onszelf uit om de grote maatschappelijke vraagstukken van deze tijd met sport, beweging en positiviteit op te lossen. Hoe zorgen we voor minder depressie en eenzaamheid? Wat is de beste manier om overgewicht te voorkomen? En hoe zorgen we dat iedereen meedoet in onze samenleving, ook de nieuwkomers? Sportief Besteed Groep brengt energie, plezier en positiviteit en dat levert mooie resultaten, prachtige (en soms ook emotionele) verhalen en nieuwe vriendschappen tussen deelnemers op. 

Wij geloven dat mensen zich beter gaan voelen door samenwerking (in projecten) of door samen te zijn. Als deze doelen worden behaald en er plezier ontstaat, krijgt iedereen nieuwe energie – en dat geldt voor zowel de initiatiefnemers/organisatoren als de deelnemers/gebruikers. Onze manier van (samen)werken richt zich op het inzetten van de kracht van onze groep én het verbinden van expertise en netwerken.

Wij geloven dat wanneer er één gemeenschappelijk doel nagestreefd wordt, mensen hier graag aan willen werken en zo de mooiste resultaten tot stand komen. Met een mooi woord noem je dit een ‘holistische’ aanpak waarbij niets of niemand wordt vergeten. 

Visie

Door de kracht van beweging verbinden wij mensen, diensten en organisaties met elkaar. We delen kennis én staan met beide benen in het werkveld

Aanpak van A tot Z

Wij gebruiken de kracht van sport en cultuur om mensen en organisaties in beweging te krijgen. Samen met overheden, scholen, verenigingen, bedrijven en organisaties gaan we op zoek naar de juiste manieren om uitdagingen aan te gaan. Van aanbestedingstrajecten tot de organisatie van bewegingsactiviteiten en het opleiden van beweegcoaches; van ondersteunende projectmanagement tot financiële afhandeling. Inclusief een gedegen PR-traject dat ervoor zorgt dat we goed communiceren over wat we gaan doen. Van structurele langere programma’s die strategisch worden uitgerold tot eenmalige activiteiten en campagnes, lokaal, regionaal en in overeenstemming met landelijke thema’s. Alles en iedereen die samenwerkt met Sportief Besteed Groep maakt impact!

Met welke uitdaging kunnen wij jou helpen?

Waarom Sportief Besteed Groep?

Mensen maken het verschil in elk project en in elke organisatie. Als je samenwerkt met Sportief Besteed Groep merk je dat we veel extra kennis en kunde in huis hebben, omdat we samenwerken binnen een groep. Vier redenen waarom je voor Sportief Besteed Groep zou kiezen lees je hiernaast.

We vormen een dynamisch geheel waarin kennisdeling en het verbinden van netwerken voorop staat. Onze groep bestaat uit diverse werkmaatschappijen met ervaren professionals die een energieke houding delen. Bij ons werken beweegcoaches, aanbesteding-schrijvers, communicatiespecialisten, conceptontwikkelaars, subsidie-specialisten, (programma)managers, strategische denkers, bruggenbouwers, financiële budget-bewakers en nog veel meer. Kortom: alle expertise is aanwezig.

Geen uitdaging is ons gek genoeg. We kunnen alles aanpakken omdat we de kennis en uitvoeringscapaciteit in huis hebben. Wij verbinden thema’s, mensen, expertises en boeken resultaten. We bedenken de ideeën maar kunnen ze ook uitvoeren.

Respect voor mensen staat bij ons centraal. Iedereen voelt zich gewaardeerd en voelt zich welkom. Ook als je moeilijk beweegt of nog nooit aan sport hebt gedaan, krijgen wij je in beweging, op alle niveaus. Onze mensen in de wijken weten dit als geen ander, zij vervullen een voorbeeldrol en kennen iedereen persoonlijk.

We zorgen ervoor dat iedereen die binnen een project meewerkt over zijn/haar functie en eigen grens heen kijkt. Buiten kaders kijken is essentieel en als mensen zich daarbij verantwoordelijk voelen, zijn ze daadkrachtig, ondernemen ze meer en zien ze kansen.

Bestuur & Team

Raad van Toezicht

Opdrachtgevers om trots op te zijn

Hieronder een kleine greep uit onze opdrachtgevers.

Het verschil maken in jouw gemeente, organisatie of regio?
Door sport, bewegen en cultuur blijf je gezond en ontmoet je anderen. Elke dag zien we wat sport, beweging en positiviteit doen met je lichaam en geest en die ervaring en energie geven we dóór!
Wij zijn de grondlegger van een aantal nieuwe interventies (zoals Hiphop Grannys), die inmiddels ook door andere partijen zijn opgepakt. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Over Sportief Besteed Groep

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Blijf op de hoogte:

Bedrijfsgegevens

Sportief Besteed Groep
Vulcanusweg 263C
2624 AV Delft

KvK: 56815867
Rek: NL94 RABO 0178 0536 00
BTW: NL8523.15.089.B.01

Social Media