Vacature

Heb jij het in je?

Laten we kennismaken!

Open sollicitatie

Vacature

Heb je interesse om bij ons te komen werken, maar hebben wij geen vacature openstaan die jou aanspreekt? Wij helpen je graag een beetje op weg!

FULL-TIME & INTERNSHIP · DELFT

 

 

Heb je interesse om bij ons te komen werken/stage te lopen, maar hebben wij geen vacature openstaan die jou aanspreekt? Neem het heft in eigen hand en stuur ons een open sollicitatie. Verras ons met jouw talenten en maak ons nieuwsgierig naar wat jij ons te bieden hebt.

 

Wij helpen je graag een beetje op weg; wat zoeken wij in een collega?

  • Jij geeft energie, hebt de drive en de wil om elke dag iets bij te leren.
  • Jij doet alles voor een compliment van de klant, jij hebt een passie voor sport en het helpen van mensen.
  • Jij neemt initiatief en bent in staat zelfstandig problemen op te lossen.. je begint natuurlijk bij de moeilijkste!
  • Open en eerlijkheid staat bij jou voorop, zowel in jouw communicatie met klanten als collega’s.

Hoe selecteren wij bij een open sollicitatie?

 

De allerbelangrijkste criteria om bij ons te werken/stage te lopen is jouw onderbouwing waarom jij denkt dat je bij ons past. De eerste selectie is op onze kernwaarden en op jouw talenten! Wat draag jij bij aan een toekomstig Sportief Besteed Groep? Waarom spreekt het werken bij ons jou aan? Overtuig ons van jouw krachten.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

 

Bij Sportief Besteed Groep werken medewerkers met verschillende functies, opleidingen, leeftijden en achtergronden. Maar één ding hebben wij gemeen: wij werken vanuit onze talenten en competenties. Als wij doen waar wij goed in zijn, dan ervaren wij plezier in ons werk en ontwikkelen wij ons continu, zowel op professioneel als persoonlijk gebied.

Naast vele ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden bieden wij jou:

  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen jouw functie
  • Een organisatie met een sterke interne ontwikkelcultuur
  • Een werkomgeving waar jij je kan ontwikkelen
  • Een informele en open werksfeer en hele leuke collega’s (die jij beter leert kennen tijdens de lunch of gezellige dag afsluiters)

Competentieprofiel en kerntaken

 

Medewerkers van Sportief Besteed Groep houden zich ook bezig met preventie om te voorkomen dat onze samenleving achteruit gaat. Dit betekent dat wij anticiperen op risicofactoren en handelen wanneer eerste signalen zich ontwikkelen. Wij steunen mensen individueel door hun eigen vermogen aan te spreken, hun talenten te laten ontdekken en te ontwikkelen, contacten met de samenleving te stimuleren, de kwaliteit van (sociale) netwerken te vergroten en mensen te motiveren zo mogelijk een stap vooruit te zetten.

Wij helpen mensen bij probleemoplossing als hen dat niet op eigen kracht lukt. Het kan daarbij gaan om tijdelijk aanbod, om interventies als een situatie te complex is of om het regelen van langdurige programma´s. Er is steeds aandacht voor de bredere context en de kansen om meer te bereiken in onze samenleving.

Met wie je samenwerkt

Luthmarnick-Maria-Alyssa-van-Heyst-Fotografie

Luthmarnick Maria

Bestuurder

Stefan-Barrett-Accounthouder-Rijswijk-2

Stefan Barrett

Bestuurder

Sjors Grasman

Programmerende buurtsportcoach

 

Bas Honders

Programmacoördinator

 

 

Wie zijn wij?

 

Werken bij Sportief Besteed Groep betekent werken voor een jong en dynamisch bedrijf. Sportief Besteed Groep biedt afwisselende functies in een creatief en sportief team met enthousiaste collega’s in een mooi kantoorpand in Delft en Rijswijk. Daarnaast een passend salaris mét secundaire voorwaarden. Bij Sportief Besteed Groep is een werksfeer aanwezig waar wij elkaar uitdagen om het maximaal haalbare te halen. Door het afwisselende werk wordt je elke dag geprikkeld om het beste in jezelf naar boven te halen. Kortom, niet alleen wij worden beter, maar jij ook!

Binnen ons team is er ruimte voor het inbrengen van eigen ideeën. Wij geloven in het delen van kennis. Wij als collega’s inspireren elkaar. Naast al het harde werken, is er bij SBG ook ruimte voor ontspanning en vermaak. Wij hechten veel waarde aan onze bedrijfscultuur.

 

I’m in!

 

Ga verder en solliciteer direct! Je weet vast wel hoe het werkt. Wil je toch nog meer over Sportief Besteed Groep te weten komen, of ben je nieuwsgierig naar ons werk? Bekijk dan onze website even.

*Een pre-employment screening en een assessment maken onderdeel uit van het sollicitatieproces.