Clubkadercoach

Trainers-coaches die zowel sportinhoudelijk als pedagogisch en didactisch bekwaam zijn, hebben we binnen de sport hard nodig. Zij spelen namelijk een essentiële rol bij het creëren van een positieve sportcultuur op de club, waarin leden zich op sportief, sociaal en persoonlijk vlak optimaal kunnen ontwikkelen. Dat is van groot belang, want wanneer leden sportplezier ervaren en zich kunnen ontwikkelen blijven ze vaak langer in beweging. Maar hoe kan een sportclub ervoor zorgen dat hun trainers-coaches de juiste skills hebben om dit voor elkaar te krijgen? En hoe zorgen ze ervoor dat hun trainers-coaches daarbij ook structureel worden begeleid? Daarvoor kunnen zij starten met trainingsbegeleiding. 
Onze clubkadercoaches introduceren trainingsbegeleiding op de club, kunnen dit enige tijd zelf uitvoeren, maar zijn er uiteindelijk op gericht trainingsbegeleiding structureel over te dragen aan vrijwilligers of betaalde krachten van de vereniging.  

Wil je op jouw vereniging ook trainingsbegeleiding introduceren? Vraag dan hulp van onze clubkadercoaches. Neem contact met ons op.

Heb je een vraag of opmerking, laat het ons middels dit formulier weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Privacy

Vulcanusweg 263C,
2624 AV, Delft

015 241 11 51

info@sportiefbesteedgroep.nl

Over Sportief Besteed Groep

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Blijf op de hoogte:

Bedrijfsgegevens

Sportief Besteed Groep
Vulcanusweg 263C
2624 AV Delft

KvK: 56815867
Rek: NL94 RABO 0178 0536 00
BTW: NL8523.15.089.B.01

Social Media