Happy Fit

Happy Fit is een programma dat sinds 2014 gesubsidieerd wordt vanuit de gemeente Rijswijk. Het primaire doel van Happy Fit is om Rijswijkers te stimuleren gezond en fit te leven en de sociale cohesie en betrokkenheid binnen de gemeente te verhogen. Per 2021 zet Happy Fit zich in voor Rijswijkers van 0 tot 100 jaar op de thema’s Beweging, Voeding en Weerbaarheid. Happy Fit 0-100 leidt tot een duurzaam netwerk van verenigingen, welzijn, zorg en maatschappelijke instellingen en versterkt de gezondheidsbeleving in Rijswijk. Dit samenwerkingsverband biedt een solide basis om voor alle doelgroepen een gezonde leefstijl aan te leren of te behouden. 

Partners en uitvoerders zijn maatschappelijk betrokken en hebben de ambitie/passie zich in te zetten. Met Happy Fit 0-100 kunnen de huidige samenwerkingen worden versterkt door meer partners uit zorg, sport en welzijn te betrekken. Partners stimuleren de doorstroom en deelname naar bestaand aanbod zodat deelnemers structureel blijven bewegen en een gezonde leefstijl aannemen. Door meerdere keren per jaar inspiratiebijeenkomsten te organiseren onderhouden we het gevoel van samenwerken. Daarin geven we partners ook ruimte en mogelijkheden zich via Happy Fit te profileren.

Ga naar www.happyfitrijswijk.nl voor meer informatie.

Heb je een vraag of opmerking, laat het ons middels dit formulier weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Privacy

Vulcanusweg 263C,
2624 AV, Delft

015 241 11 51

info@sportiefbesteedgroep.nl