Gezondere sportomgeving

Sportief het lekkerst!

Na een goede training of fanatieke wedstrijd gaat er niets boven samen nagenieten in de kantine. Met lekker eten natuurlijk en voor ieder wat wils! Team:Fit zet zich in voor een gezondere sportomgeving, onder andere door het aanbod in sportkantines gezonder te maken.

De Team:Fit coaches adviseren sportverenigingen kosteloos op de thema’s voeding, roken en alcohol. Zij werken hiervoor samen met o.a. het Voedingscentrum (Richtlijn Gezondere Eetomgevingen), ANR (Alliantie Nederland Rookvrij), het NOC*NSF en diverse sportbonden.

Samen met de Team:Fit coach bepaalt de vereniging welke ‘Challenges’ de vereniging aan gaat. Vaak maken kleine veranderingen al een groot verschil. Bijvoorbeeld door de gezondere producten in de kantine beter in het zicht te leggen of de ongezonde producten iets duurder te maken.

SV Vers
In samenwerking met NOC*NSF en sportbonden zijn er modelkantines opgericht onder de noemer SV Vers (Sport Vereniging Vers). Onze Team:Fit coaches begeleiden verenigingen bij het toepassen van onderwerpen uit het Preventieakkoord (roken, alcohol en het tegengaan van obesitas). Het traject bestaat uit wekelijkse coaching door Team:Fit.

Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op teamfit.nl

Heb je een vraag of opmerking, laat het ons middels dit formulier weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Privacy

Vulcanusweg 263C,
2624 AV, Delft

015 241 11 51

info@sportiefbesteedgroep.nl